شهید محمودی پارسا
شهید محمودی پارسا

 نگاهی به زندگینامه شهید محمودی پارسا: شهید محمودی پارسا یکی از شهدای پاک هفت سال دفاع مقدس است. مقاومت و شجاعت این شهید تجربه و درسی برای آیندگان این ملت است. این شهید مقدس و پاک در ۲۳ تیر ۱۳۴۸ چشم به جهان گشود. خانواده‌ی ایشان هم کاملا مذهبی و محترم بوده‌اند. ایشان از همان […]

 نگاهی به زندگینامه شهید محمودی پارسا:

شهید محمودی پارسا یکی از شهدای پاک هفت سال دفاع مقدس است. مقاومت و شجاعت این شهید تجربه و درسی برای آیندگان این ملت است. این شهید مقدس و پاک در ۲۳ تیر ۱۳۴۸ چشم به جهان گشود. خانواده‌ی ایشان هم کاملا مذهبی و محترم بوده‌اند. ایشان از همان دوران کودکی علاقه زیادی به مسائل دینی و علمی داشت. از همان دوران کودکی هم به نماز علاقه‌مند شد. در ۶ سالگی وارد مدرسه شد. در همان سال‌های اول تحصیلی به رجایی شهرکرج رفتند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم خیلی سریع وارد بسیج شد. برادر شهید رضا جهازی هم در همان سال‌ها یکی از بهترین دوست‌های ایشان شد. از همان روزهای اول آشنایی قرار گذاشتند تا همیشه باهم هم پیمان باشند. همزمان با شروع شدن جنگ تحمیلی هم این دو دوست بزرگوار و عزیز تصمیم گرفتند که به جبهه بروند و جزوی از رزمندگان اسلام شوند.

چگونگی ورود این شهید به جبهه:

در نوروز سال ۱۳۶۱ به همراه دوستان و هم محلی‌های مسجدی به بازدید به جبهه مهاباد رفت. زمانی که شهید محمودی پارسا از بازدید بازگشت انگار دیگر تاب و طاقتی برای ماندن نداشت. دلش هوایی شده بود. شاید حس می‌کرد که او هم باید خیلی زود برای مقابله از وطنش به دل دشمن برود. این غیرت و وطن‌دوستی این شهید کاملا قابل ستایش است. این همه شجاعت در آن سن و سال کم، درس‌های زیادی برای جوانان کشورمان دارد. شهدا به گردن ما حق دارند و انها از جان و خانواده خود گذشتند. قطعا ایثارگری آنها از یادها نخواهد رفت. این شهید شجاع و وطن دوست در فروردین همان سال به همراه رضا جهازی به جبهه کامیاران رفت. مدت زمان سه ماه در جبهه ماند و سپس برای ادامه تحصیل و امتحانات خود بازگشت. این بار در اول تیرماه راهی جبهه سومار شد.

چگونگی شهادت شهید علیرضا محمودی پارسا:

در یکی از حمله‌ها به نام حمله مسلم ابن عقیل حسابی از ناحیه سر و گردن مجروح شد.

در همان روزهایی که در حمله مسلم ابن عقیل مجروح شده بود، خبر شهادت دوست صمیمی‌اش او را مبهوت کرد. سپس بعد از بهبودی، در ۲۶ دی ماه این بار عازم جبهه اندیمشک شد. او در حمله‌های مختلفی شرکت کرد. مقاومت این شهید پاک، نشان از دلیری و شجاعت او است. در یکی از حمله‌ها به نام حمله‌ی والفجر در منطقه فکه، مورد اصابت ترکش و تیر قرار گرفت. دست و پا و بخصوص قسمت روده و شکم شهید آسیب زیادی دیده بود. به این ترتیب ایشان دو روز در اصفهان بساری شد. سپس با تحمل سختی‌ها و دردهای بسیار زیاد در نیمه شب جمعه ۲۹ بهمن ماه به دیدار خداوند متعال رفت. توجه به زندگینامه و وصیت‌های شهدا، باعث تقویت ایمان، شجاعت، غیرت جوانان می‌شود.

درس زندگی:

همیشه باید از خون پاک شهدا و زندگی‌های آنها درس گرفت. زیرا زندگینامه شهدا از همان اول پر از عشق و حس وطن دوستی و معرفت است.